Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gmod 13

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gmod 13 wszedł w życie. Co o nim sądzicie?

Moja opinia:

Spierniczone quick menu, spierniczone menu główne, ograniczenie w zmienianiu jakości grafiki, gorsze mapy. Jednym słowem 12 jest o niebo lepsza od 13. Szukam na necie jak cofnąć wersje bo jak widzę to dziadostwo to żyć mi się odechciewa.

Opublikowano

Powiem szczerze : Porażka ... Nie dopracowana wersja , jak dopuścili do wydania jej tak wcześnie ? .Menu Główne według mnie jest git :) ale takie wizualne rzeczy to sprawa osobista .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lol to już wiem co sie stało :/ Miałem dużą przerwę od GModa a dzisiaj mnie naszła na zagranie i bach! aktualizacja... no spoko, wchodze a tu szkok. Wszystko inne. Okazuje się że to GM 13. Pograłem chwilę i teraz załuję kasy na ten szmelc :( GM 12 był fajny ale tutaj masa bugów i spadki fpsów zabijają zabawę. Nie wróce do tej gry dopóki Garry czegoś z tym szambem nie zrobi.

Opublikowano

Ostatnio był update ale ja aktualnie nie gram. Ogólnie to kwestia przyzwyczajenia ale nadal są bugi. Ale mimo wszystko to nie to samo co gmod 12.

Opublikowano

Ja tam niewiem co wam się nie podoba. Ja bynajmniej nie mam żadnych zwiech/ścin/spadków fps jak to w 12 miałem. Jedyne co mnie bolało w sumie na początku to brak wszystkich pluginów z 12 i kilka drobnostek takich jak stare ułożenie itemów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

heh ja kupiłem gmoda 7 grudnia chyba i tam było to menu, łatwo się przyzwyczaić, tamte menu w gmod12 było trudniejsze i spierniczone

1390144171-U592769.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem g moda jak już była wersja 13 a więc nie bardzo wiem co i jak. Najgorsze jest to że wszystkie poradniki są do starych wersji i nie mam np narzędzi które tam pokazują i w ogóle to wydaje mi się że stara wersja była trochę lepsza a ta nowa za szybko wyszła ponieważ część moich kolegów co gra w g moda zemną maja straszne bugi nie wiadomo czemu całe szczęście że ja nie mam.

Moje nowe konto to VeQQs.

Czemu mam nowe konto?

Zapomniałem hasło do maila starego konta :D Dodatkowo chcę trochę świeżości.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

też mnie to zabolało, gdy musiałem wyrzucić do kosza ponad 6 GB addonów.. jedyny + dla GMOD'a 13 to możliwość pobierania addon'ów w trakcie gry z workshopa.. ogólny wygląd jest ładniejszy, ale bugi.. błędy.. mnóstwo.. myślę że z czasem wszystko wróci do normy :(

AMD Athlon II X4 630 Processor 2.80 GHz / 4.00 GB RAM / ATI Radeon HD 5670 / Zasilacz Thermaltake Litepower Black 500W / Windows 7 32-bit Ultimate / Gigabyte GA-MA770-US3

Opublikowano

Fakt 12 była lepsza można było wrąbać nieograniczoną (tak myślę) ilość addonów do niego a teraz jeżeli masz ich za dużo to niektóre się chrzanią i trzeba wywalić te co pobrałeś ;( tak jak napisał Kubixster jedynie wygląd ładniejszy :P

:>>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie wszystkie nowości są dobre quick menu, menu główne - wszystko zaje*iste! :>

Żadnych nie mam spadek FPS'ów albo wy macie takie kompy, nie mam ani jednego buga, łatwo się przyzwyczaić. Nie wiem o co wam chodzi, grałem w 12, a jak wyszła 13 to byłem niebo wzięty. ;P

Teraz jest wszystko poukładane nie jak w innych wersjach. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...